Αρθρογραφία


Χαιρετισμός Του Υποψηφίου Δημάρχου Νέας Σμύρνης Γιωργου Οικονομου

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 26/01/2019

Φίλες και φίλοι συνδημότες

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Μια χρονιά, που οι επερχόμενες εκλογές δεν θα καθορίσουν μόνο τα πρόσωπα που θα διοικήσουν σε κάθε επίπεδο, αλλά θα ορίσουν πολιτικές που μπορεί να ωφελήσουν τους δημότες, τους πολίτες, τη χώρα.
Ως δημοτική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ», χωρίς πομπώδεις εκφράσεις και αμετροέπειες, δηλώνουμε πως δεν θέλουμε έναν καλύτερο Δήμο, αλλά έναν άλλο Δήμο, φιλικό προς τον πολίτη, ένα Δήμο προσηλωμένο στα προβλήματα του δημότη, ο οποίος θα συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις του.
Δεν θέλουμε το Δήμο Νέας Σμύρνης εργολάβο φαραωνικών κατασκευασμάτων και έργων βιτρίνας, αλλά ένα Δήμο αλληλέγγυο προς τους συμπολίτες  μας που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές και τις επιταγές της Ε.Ε., που χάνουν σε πλειστηριασμό το σπίτι τους, που τους κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα, που φτωχοποιούνται και εξαθλιώνονται.
Στον αγώνα μας αυτό, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα για ισότιμη πολιτική και εκλογική συμπόρευση προς τις άλλες αντικαλλικρατικές και αντιμνημονιακές δυνάμεις της πόλης μας, κυρίως τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και την «Πόλη Ανάποδα».
Χρόνια πολλά και καλά, με αποδοτική συμμετοχική δράση, πολέμια της πολιτικής κατάθλιψης των συμπολιτών μας.

 Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: