Αρθρογραφία


20.000 Ευρώ Για Την Συναυλία Του Νταλάρα

Ένωση Συντακτών συντακτική ομάδα | 26/05/2018

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Βαγγέλης Χατζαντουριάν έγραψε πως: «Πάνω από 10.000 γιόρτασαν απόψε μαζί μας την Πρωτομαγιά παρέα με το Γιώργο Νταλάρα και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».
Όλα τα σχόλια σχετικά με την παραπάνω ανάρτηση αφορούσαν συγχαρητήρια, ενώ κανένας δεν σχολίασε τον αριθμό των παρόντων. Οφείλουμε και εμείς να συγχαρούμε το Βαγγέλη Χατζαντουριάν για τη χρήση των social media και ειδικά του Facebook, μια και περίπου πριν χρόνια αντιμετώπιζε τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αρνητικά.
Ο Γιώργος Νταλάρας, λοιπόν, μετά τη Σμύρνη, ξανά στη Νέα Σμύρνη. Σχετικά με τον αριθμό 10.000 των παρευρισκομένων, οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο ίδιος ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν, εκ των οποίων η μία αεροφωτογραφία, δείχνουν βέβαια πολύ μικρότερο αριθμό.
Σχετικά με το κόστος, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και κατόπιν ερώτησης, ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν το τοποθέτησε στις 20.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται οι δύο επώνυμοι καλλιτέχνες, ο πιανίστας, 10μελής ορχήστρα, ηχολήπτης και φωτιστής, ενώ, σύμφωνα πάντα με το Πρόεδρο του ΝΠΔΔ, στο ποσό συμπεριλαμβάνονται και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.
Πιθανολογούμε ότι τα έξοδα για τον ηχολήπτη αφορούν και τον ηχητικό εξοπλισμό, ενώ στα έξοδα του φωτιστή(ες) περιλαμβάνονται και τα φώτα – θα φανεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Παρεβρισκόμενοι, εκτός του κέντρου της πλατείας, διαμαρτυρήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για τη μέτρια ποιότητα ήχου, ενώ άλλοι αμφισβήτησαν τις 10.000 των θεατών.
Πολιτικά, επαινούμε, για ακόμα μία φορά, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο, τόσο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όσο και σχετικά πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ιδιαίτερα αναλυτικός και περιγραφικός όσο αφορά έξοδα του Πολιτιστικού Οργανισμού. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η χρήση της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ από το μέσο Δημοτικό Σύμβουλο δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα –ίσως και λόγω χρόνου- και πως οι πολίτες πρέπει να είναι ενήμεροι αναλυτικά για το που ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα.
Τη φωτογραφία της εκδήλωσης ανάρτησε ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν, ενώ η φωτογραφία των τριών Δημοτικών Συμβούλων, που ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις, και του δημοσιογράφου Νίκου Στέφου έχει αναρτηθεί από το Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σχόλια

comments powered by Disqus

Διαβάστε επίσης από αυτόν το Συντάκτη: